Zittende lunch

Culinair

Seminar lunch

2 gangen: vg + hg of hg + dessert

3 gangen: vg + hg + dessert

Voorbeeld*

  • carpaccio van rund – Parmezaanse kaas – rucola
  • stoofvlees met krielaardappelen – crème van erwt en munt
  • seizoensfruit

Business lunch

Menu 1: tapas + hg + dessert

Voorbeeld*

  • tataki van rund – gepekelde kool – yuzu-gel – geroosterde sesam
  • kabeljauw – mousseline met waterkers – seizoensgroentjes
  • panna cotta – rode bosvruchten – krokant van framboos

Menu 2: tapas + vg + hg + dessert

Voorbeeld*

  • gravad lax – zuurdesem – gel van rode biet
  • vitello tonato – appelkapper – Parmezaanse kaas – rucola
  • traag gegaarde dunne lende – port – bloemkoolcrème – pont neuf aardappelen
  • carpaccio van ananas – munt – artisanaal ijs

Culinaire business lunch

Menu 1: amuse + vg + hg + dessert

Voorbeeld*

  • bisque d’homard
  • Thaise kreeftensalade – mango – avocadomousse – basilicum
  • gelakte eendenborst – risotto – gedroogde Gandaham – postelein
  • sabayon met Strongbow - ijs

Menu 2: amuse + vg + tg + hg + dessert

Voorbeeld*

  • warme oester – Zwarte Woudbrood – pecorino
  • pompoenvelouté op Thaise wijze
  • lamskroontje – oesterzwammen – gratin
  • gestoofd peertje met champagnesabayon – kaneel
  • zoete versnapering bij de koffie

Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen op aanvraag. Ook houden wij graag rekening met intoleranties. *De menuvoorstellen worden aangepast aan het seizoen. Alles is vooraf bespreekbaar in functie van uw wensen.

Bereiding in de keuken
Bereiding in de keuken
Gedekte tafels in de Communicatieloft
Gedekte tafels in de Communicatieloft